Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

Malç

0 yorum
Malç Wonders

Malç, malç, malç - met yuzden met konuda Büyük Bir Anlasma ne zaten?





Tekrar duydum ettik Tekrar - ot KONTROLÜ, su Tutma for malç, kisin sicak kökleri Tutmak for malç serin yaz for malç ettik.

Işte TÜM ince AMA Nasıl Bir Yıl boyunca Ortaya Çıkan TÜM farkli Bahçe Durumlar for Doğru malç Tercih mi, züppe ve?

Onun malç Güçlü zayıf district nelerdir ettik, MEVCUT malç her turu uzerinde gidecek hangi malç Bazi Bahçe Durumlar for Iyi Yapar hacimdeki Eh, o ettik.

Bu makalenin SONUNDA bir cok net kullanabilirsiniz malç hangi Fikir nasıL kullanmak En gerekir ettik.  Ben malç kullanarak Asmak aldiktan SONRA, Bize Geri Kalani Ile Birlikte onun erdemlerini fırın olacağım Garanti!















BOYLE peyzaj çalılar Bir YATAKTA ince kabuğu kullandığınızda Gibi estetik Yararli effects sağlayabilir A.Ş.

İdeal malç:

Ekonomik
Hazır
Uygulamak Kaldırmak KOLAY A.Ş.
Yerde Kalir
Toprağa Organik MADDE Malzemeleri
Zararlı Otlar, böcekler, hastalik Ücretsiz ve MI A.Ş.

Genel Olarak, saglıklı Bitkiler, su, tutarlı Bir KAYNAĞI erişimi olanlardır besin, ettik malç met Yardımcı Olur ettik.  Ayırır toprak organizmalar for besin, Sağlar Gibi ettik solucanlar, malç kökleri, sulanan VEYA yağmur Yağdı ettik.

Bircok Bitkiler ŞU toprak yüzeyinin Altında beslenme kökleri var, met yuzden onlara Avaiable Olur Gibi kolayca: Yiyecek kapmak nedeni budur.

Sen Malc kez ot!

Ben bir serseri oldugunu biliyorum, Her Zaman malç once rıhtım AMA, Karahindiba, fidanlar, Çimen Gibi Eklendi çok yillik Yabancı Kaldırmak zorunda staying ot.

Her Zaman tip toprağı güneşte VEYA Diğer ot eradikasyon Yöntemleri SONRA malç kullanabilirsiniz ettik kullanmak En.


Rüzgar boyutu karsı çalışabilir

Simdi, bir, dezavantajı otlara karsı savaş uzerinde Asla malç Eklendi çok Yardımcı olurken ettik, Hicbir sey Bir alanin Üstünde çimlenme rüzgar Kaynaklı Tohum önleyebilir olmasıdır mulched.

Gercekten Iyi Bir haber malç Güzel bir Tabaka var, bir, uygulayıcı VEYA çapa Ile Hafif Bir Karıştırma Sızın açınızdan BİRAZ ÇABA Ile onlari öldürecek Çunku Küçük'ün otların Kurtulmak for Eklendi çok DAHA KOLAY Hale olmasıdır.

Sadece Bir Göz Tutmak zorunda gayretli dev otların dönüşmesi once minik yabani ot Olsun onLar ettik OLMAK ettik.

Uygula nasil Kalın Genel Kuralları

Ne Kadar Kalın Eger malç Gecegbli income parçacıkların boyutuna bağlıdır.

Kompost VEYA ince rendelenmiş kabuğu Gibi ince, ince parçacıklar en derin en Bitki Ağaçların etrafında en fazla 3 INC (7.6 cm) Sadece 2 inç (5.1 cm) serilir. A.Ş.  Bundan DAHA Kalın Bir Tabaka Asagı koyarsanız, köklerine oksijen azaltarak riski.

Malç parçacık boyutu saman Gibi, büyükse, çam İğneleri, Ağaç kabuğu, ya da kaya Parçaları, 4 inc (10 cm) Kadar uygulanabilir Derin.  Parçalar arasindaki Genis alanlarda DAHA fazla HAVA soğuktan ettik tasarrufu IŞIK Sağlar'ı, böylece etkili Yabancı ot KONTROLÜ, SU A.Ş. Korunma for DAHA Kalın Bir Tabaka gerekir.

Sonuç Uyarı:. Türlü uygularken Bitki taç onu malç, ya da Ağaç Tabanı etrafında BİRAZ Boşluk bırakmak for DİKKATLİ olun  Eger taç karsı malç Kadar HER TÜRLÜ kazık Varsa, Ölür ettik çürür dışarı Bitki.

1 Bırakın for Böylece bitkinin kök VEYA tabana Yakın Manzara nefes Oda 2 inç (2,5-5,1 cm) SADECE Para cezasi Olacak ettik.


Yaz Malçlama

Malç Ile Sicak yaz aylarında Sicak sırasında HEDEF Bitki kökleri safra nem serin toprak sağlamak Yardımcı olmaktır ettik.  Yaz malçlama sol artırırken onLar ay Içinde Olacak çürüme Beri Asla KALDIRILDI Edilebilir SIM Express zamanda Toprak'ı ettik sağlayan besin, ettik.

Örnek: çiçek burnu çürüklüğü Önlemek safra NEM for ettik serin kökleri sağlamak for domates malçlama.  Sonbahar tomaotes kaldırılacaktır toprak aşağıdaki bahar for Hazır Almak for çalışmış Olacak ettik.  yapısını dokusunu Geliştirmek for Devam Etmek Yerine sol malç nedenle en iyisidir ettik Toprak'ı.

Örnek:. Su tasarrufu yardım peyzaj Bitkileri for kabuğu VEYA çam saman malç kullanılması  Malc Yıl boyunca Yerinde bırakılır malç yıkmak Bakti disari ince Zaman Yeniden uygulanır ettik ettik.

Kış Malçlama

Soguk dondurucu sonbahar kökleri korumaktir ettik dondan Bitki ettik Kış aylarında HEDEF temperature sağlamaya Yardımcı ettik. A.Ş.  Kış malç genellikle sonbaharda YOGUN uygulanan ısınır ilkbaharda kaldırılır DAHA SONRA duplexmode ettik.  Straw, Yaprakları Parçalanmış, çam İğneleri TÜM etkili Kış malç vardir ettik.


Örnek:. Onlari kışlamak Yardımcı gül VEYA auction Uzun Ömürlü malçlama  . Bu dugbumda, kron bitkilerin (yukarıdaki uyarıya Bir İstisna) Kapalı Olması gerekir, Nato'da bitkilerin Aktif Büyüyen Değildir hedefimiz met dondan Bitki taç kökleri Tutmak Beri GECICI Tamam OLABILIR ettik ettik  İlkbaharda, HAVA ısınır bitkilerin Aktif Yeniden büyümeye başladığında ettik, kısa surede malç Kaldırmak VEYA çürümeye boğuyor oluşabilir bitkinin ettik.

Tamam - Genel yeteri Kadar, farkli malç Bakmak onlarla Göster Neler yapılabileceğini görelim ettik.



Malç:



Mulched Peyzaj:


Mulched Meyve Ağaçları:


Yaz Malc Bahçe:




Kaynaklanıyor VEYA sandıklar Eklendi çok Yakın Manzara malçlama kaçının!  Gömülü Gövde uzerinde Bildirimi Isik rengi.  Ahşap yumuşatmak çürümeye Başlıyor ettik.  Zaman'ın 2. sapları etrafında Oda nefes inç (2,5-5,1 cm) VEYA bitkilerin üslerine 1. Bırakın. Ağaçların A.Ş.  Bu resimdeki Ağaç malç Uzak gövdesinden dikkat çekti Olması gerekir.  Bu islem tamamlandıktan SONRA ONU Kurtarmak gerekir.






Yaz Malc Peyzaj:




Güller Kış Malc:




(AYRICA Yaprak Kalıp DENIR) Yaprak Malc

Yaklasik Bir Yıl boyunca slow slow çürümeye Izin edilmistir Yapraklar.

Artıları:. Nem Tutma for Iyi  Gibi kompost Olarak Iyi, AMA besinleri korumak toprak yapısını iyileştirmek ettik Yardımcı humus vermeyecektir.  Gübre Ile Birlikte kullanıldığında en Iyi sonucu vegbigb.  Yaprak malç saglıklı sebzeler for Büyük income, Kalsiyum Magnezyum bakımından zengindir ettik.

Eksileri:. Yaprakları TAMAMEN kompost Emin olun  SADECE bitkilerin etrafında doğranmış Yaprakları koyarak Yararli olmayacaktır.

Nasil uygulanır Kalın: 2 inç (5.1 cm) Derinlik fazla 3 inç (7.6 cm) icin.

KULLANILAN tr Iyi Durumlar: HER TÜRLÜ vb Kumlu topraklarda Büyük, peyzaj durumlarda, Sebze Bahçeleri, Meyve Ağaçları,.



Yaprak Malc:







Çim Küpürleri


Bir ot Ücretsiz ve CIM kupürleri Büyük Bir faq malç Yapmak, AMA hafifçe KULLANIN.  Boyle yapraklar Gibi Diğer Organik Ile karışık kullanıldığında onLar en iyisidir MADDE.

Artıları:. Nitrogren Yüksek, Nato'da toprak yapısını iyileştirmek fiber Yoluyla Küçük var for  . Yaprak DAHA digital Bir besin, KAYNAĞI oluşturmak for gereklı fiber sağlamak for arıtılmamış Talaş Gibi Zengin Bir Karbon kaynagi Ile FİRMA Edilebilir ettik iyileştirmek toprak yapısını ettik  Tek Başına kullanıldığında, onLar Iyi Bir Beslenme malç Yapmak.

Eksileri: Çok Kalın uygulandığında, Çim kupürleri Eklendi çok Sicak alabilirsiniz, sümüksü Bir hamuru icine çürüme OLABILIR Bitkiler yakabilir ettik.

Nasil uygulanır Kalın:. İyi Çim Biçme Alıcı'nın dan yatak doğrudan Üzerine fazla 1 inç (2 cm) kalınlığında, hafifçe serpilir  Hafifçe kullanarak, met Asiri ısınmasını engeller tabakalar Bir nutritous malç oluşturmak for birbirini konumundadır eden haftalarda Kademeli Olarak Ilave Edilebilir ettik.

Tr Durumlar kullandı: vb peyzaj durumlarda HER TÜRLÜ, Sebze Bahçeleri, Meyve Ağaçları,



Çim Küpürleri:




Yonca (Lucerne) Saman VEYA Bezelye Straw

Her Ikisi de Büyük besleyici malç vardir.  Yonca (yonca) Saman, (Kurutulmus bezelye sapları) saman bezelye iz Mineraller A.Ş. baklagiller hem azot dozu nedenle yuksek ettik.

Avantaj:. Onun Iki malç Olcay bitkilerde saklanabilir ettik elementler eser ayrıştırmak Olarak toprağa döndürülür Diğer Değerli besin, Sunar ettik  . Toprağa karıştırıldığında Artı, toprağın yapısını iyileştirmek OLABILIR  Saman Sahip oldugu Yabancı ot tohumu Sorunlar var Gibi NE.



Eksileri: pahali OLABILIR.

Kalınlığında 4 inç (10 cm) derinliğe Kadar saklanmalıdır:. Nasil Başvurulur Kalın  . Bu Hala nem Tutma 2 INC (5 cm) Kadar Yerleşmek olacaktır Abut Tohum bastırılması for de etkili oldugunu ettik  bozunur Olarak Yeniden Gecegbli Olması gerekir.

KULLANILAN tr Iyi Durumlar:. Gül Sebze Bahçeleri Gibi Ağır besleyiciler for idealdir, özellikle Çabuk çürümesi toprak dokusunu geliştirir Nerede ettik  Çok ve rüzgarlı Ortamlarda kullanmaktan kaçının.



Yonca (Luerne) Hay:




Saman

Hay Straw yulaf, buğday, arpa, vb toplanır A.Ş. az Besin Değeri vardir SONRA Kalan kök vb yonca, Timothy, yonca Gibi Kurutulmus Bir ottur.  Saman SADECE saman imkb, (Yabancı ot tohumları Gibi) Içinde Tohum var OLABILIR, AMA SIM Express zamanda Yabancı ot tohumları ÇOK liman OLABILIR.

Artıları:. Çok ve az  . Bu ucuzdur  O saman o Zaman'ın Asagı tip Gazetenin 5-7 katmanları koyarsanız Eklendi çok DAHA Iyi Çalışır, yabani Otlar Asagı Tutmak for ettik.

Eksileri:. Bir Kış malç Olarak kullanildigi takdirde ücret, tarla faresi, salyangozlar çekebilecek ettik ettik OLABILIR Dağınık  . Yabancı ot tohumlarının dolu OLABILIR ettik genellikle herhangi Bir ​​yabani ot tohumlarını Öldürmek for kullanmadan once Bir Yıl boyunca ayrıştırmak Gerekiyor OLABILIR  AYRICA, çoğunlukla Karbon Kendi etkisiz oldugu .  Saman Gibi kuru Malzemeleri, Asagı saman kırmak for Topraktan Azot Drenaj, Çünkü toprakta GECICI azot Kaybını en aza Indirmek for azot eklemek for Çim kupürleri, gübre VEYA kompost Ile karıştırılmalıdır.


Kalınlığında 4 inç (10 cm) derinliğe Kadar saklanmalıdır:. Nasil Başvurulur Kalın  Bu Hala nem rententionSolution 2 INC (5 cm) Abut Tohum bastırılması for de etkili oldugunu ettik Kadar Yerleşmek olacaktır.  bozunur Olarak Yeniden Gecegbli Olması gerekir.

Tr Durumlar kullandı:. Çok ve az  Acutally biz saman TAVSİYE ETMEM, AMA SICAK auction gül Uzun Ömürlü Tutmak for Kış malç for usd OLABILIR ettik.  Çok ve rüzgarlı Ortamlarda kullanmaktan kaçının.



Straw:




Bark &  Ahşap Chips

Toprağın örtülmesi for harika.  Avantajı kabuğu sonları Asagı slow slow met onun Yıl Yenilemek Gerek olmamasıdır nedenle ettik.  toprağa karışmasına Izin vegbigb. A.Ş. kapali Kabuğu yongaları Büyük Boy su  Toprak kabuğu Ile cips kapsayan once hayvan gübresi VEYA kompost tabakası yerleştirme Ile zenginleştirilmiş OLABILIR.  Yonga COK Farkli ahşap türünden türetilir YUMUŞAK ahşap ettik.  Genellikle Ağaç budama VEYA takas Katılan yurttaşların VEYA Kamu şirketleri mevcuttur.

Artıları:. Olgun Bitkiler for Iyi  . Dekoratif, nem Tutma Yardımcı Olur  Lütfen peyzaj icine Dahil Edilebilir PEK ÇOK FARKLI Boyut, masaüstü modülü Şekil renklerde geliyor ettik.

Eksileri:. Genç Bitki VEYA YILLIK yatak for Iyi degil  . Bu durumlarda kullanılırsa o Zaman'ın kabuğu dekoratif kapak eklemek, tip kompost Bir Katman eklemek for en iyisidir  . Bark slow slow yıkmak onun ÜÇ yılda Bir ya da Yeniden Gecegbli Olması gerekir ettik  Bazi kabuğu Agac A.Ş. Ürünleri, Bitki gelişimini engelleyen Maddeler içeren önceden Bir malç Olarak kullanarak toksinleri disari süzülmeye havalarda Birkac ay bırakılmalıdır Çunku AYRICA, kabuk tedarikçi sormak. A.Ş.  Kabuğu sararmaya NEDEN onlari, bitkilerde Azot Eksikliği gelişebilir, yongaları odun ettik.  Bu MADDE Organik yıkmak for Topraktan azot alarak bakteri hacimdeki Olur.  Malc met t? kullanıyorsanız met sorunu dengelemek for initial toprağa azot gübre VEYA hayvan Maure VEYA kompost Bir Katman ekleyın SONRA kabuk uygulamak önemlidir ettik.  Kabuğu malç Ile karşılaştırıldığında, yonga, gri VEYA gümüş gri renkte ayrışma, zamanla dekoratif GÖRÜNÜM DAHA kaybetmek eğilimindedir.  onu 2 ila 3 yılda Bir yenilenmesi Gerekmektedir. malç  Hafif Bir yenileme Katman eklemeden once MEVCUT malç Kadar yayık.

Nasil uygulanır Kalın: KULLANILAN kabuğu hangi boyutuna Bagli Olarak, 4 inc (10 cm) 2 inç (5 cm) uygulanabilir Derin.

En Iyi durumlarda kullanılır: Bu t? Çalı yatak VEYA etrafında Ağaçların Olarak dağıtımı Kurulan peyzajlı row kürek çekmek per.



İnce Çam Kabuğu:




Siyah Plastik Vs.  Peyzaj Kumaş

Siyah plastik Iyi Bir ​​nedenle Yıllardır peyzaj kumaşlar Ile değiştirilmiştir.  Malc SONRA Üstüne eklenen, tip serilir Ağır siyah plastik, HER TÜRLÜ Kurar Sorunları.  Iyi ot bastırma verirken, ISIK hasret Toprak'ı ettik oksijen, ekşi Oldu ettik kök Kalıp Geri hacimdeki Oldu.  AYRICA, siyah plastik kaygan yüzeyi malç SONRA güneş Işığı ettik Elemanları Tarafından Gerçekleştirilme Asagı Kirilmis çirkin siyah yüzeyini gösteren kapali slayt hacimdeki Oldu.  Plastik Ayri düştü rendelenmiş kez, Otlar devraldı ettik.

O havayı Nemi Sağlar'ı, Çünkü Peyzaj Kumaş plastik DAHA İYİDİR ettik.  Bir Sulama Sistemi kullanılarak eger weedmat Altında damla Sulama Olması en iyisidir.

Artıları:
Plastik Siyah: YOKTUR.
Peyzaj Kumaş: hava su'nun Yoluyla Sağlar'ı ettik.  İyi ot bastırma.

Eksileri:. Toprak yapısını VEYA sağlığını Geliştirmek for toprağa besin, eklemek VEYA Izin ne  Peyzaj kumaşlar malçlama teknolojisinde Büyük Bir ilerleme olmasına ragmen, hepsi ot büyümesini Önlemek yok.  Çimlenme kabuğu VEYA ahşap yonga recorder malç Büyümek Weeds Kumaş Ile hakkını büyüyebilir ettik.

Nasil uygulanır Kalın: farklı kalınlıklarda gelir.  SADECE toprak örtüsü for disari rulo.

Tr Durumlar kullandı: toprak solarizasyon for GECICI KULLANIM.  Hava toprak ısınmaya Kadar ve belirli Bir ​​İşi yedi for ilkbaharda toprak Sicak Tutmak for GECICI KULLANIM Bitkiler.  Bazi peyzaj Alanları.



Plastik Malc:




Talaş

Sağ testerenin kapali Taze talaş KULLANILAN ahşap türüne Bagli Olarak Eklendi çok Asidik OLABILIR.  Bu Bir Yıl boyunca RaHaTsiZ olacaktır Nerede kazık oldugunu., talaş for etmeniz gereken Bir kural Täze  Yağmurlar Doğal ayrışma asidin en süzülecektir DAHA SONRA Bir Sonraki Birkac Yıl malç for kullanılabilir ettik ettik.

Artıları: Talaş genellikle yaban mersini, orman gülleri A.Ş. Diğer asit ölçüldü yedi dökmeyen Bir malç Olarak Tavsiye edilir.  Talaş malç parçalanır Gibi uzerinde Bir asitleme etkisi vardir TOPRAK.

Eksileri:. OnLar GECICI Bitkiler for toprak azot KAYNAĞI azaltabilir çürüyen  . Siz topraklarda GECICI azot Kaybını en aza Indirmek for Çim kupürleri VEYA kompost ekleyerek met Kaybi Telafi edebilir  . Çoğunlukla Karbon Beri Kendi Etkisiz  DAHA digital Bir besin, kaynagi oluşturur kompost VEYA Çim kupürleri Ile Birlikte kullanıldığında en Iyi sekilde Çalışır.

Nasil uygulanır Kalın: 2 inç (5.1 cm) Derinlik fazla 3 inç (7.6 cm) icin.

Tr Durumlar kullandı: Asit yedi Bitkiler.

.

Talaş:




Gorilla Saç / Coconut Fiber

Geri sekoya Değirmen ground sekoya KABUĞU Dönüşümlü.

Artıları:. Lifli, kaba Dokulu Ürün ot büyümesini azaltmaya Yardımcı Olur Uzun Bir Süre boyunca peyzaj estetik Bir Yüzey oluşturur ettik  . Kalir Hatta YÜKSEK Rüzgarlar, KOYMAK  . A.Ş. Korur Görünümünü Hızlı ve bir sekilde UCUZ malç Olarak solmaz  Uzun vadede toprak klima for en Iyi, DAHA Iyi HAVA sirkülasyonu sağlayan slow slow parçalanır Gibi toprak asitliği Artar ettik.

Eksileri: Çok Kalın Olarak uygulanırsa, met toprağa Asagı alıyorum suyu önleyebilir.  Çoğunlukla Karbon olduğundan, DAHA SONRA goril saç, tip Asagı kompost Bir Tabaka KOYMAK for Iyi olurdu.

Nasil uygulanır Kalın: 2 inç (5.1 cm) Derinlik fazla 3 inç (7.6 cm) icin.

Tr Durumlar kullandı: Bakımlı Durumları, Ağaçlar, çalılar, yetiştiricilerinin, bir, VEYA ÇOK YILLIK yatak.



Gorilla Saç:







Organik gübre

Kompost SADECE toprak yapısını zenginleştiren saglıklı büyümeyi teşvik bitkilere besin, sağlayan çürümüş Organik MADDE ettik, Meyve Sebze for GÜÇLÜ ettik, abdundant Çiçek'i ettik Drenaj geliştirir ettik.

Artıları:. Organik art sanat, mineral, Yararli Mikro-organizmalar Gibi eser elementler Ile dolu  . oldugunu düzenleyicisi toprak ettik fertilzer Bu Büyük Bir  Kompost met Besinlerin bol, Iyi Bir ​​BUHARLAŞMA KONTROLÜ vardir Tutma kapasitesini geliştirir Olarak kullanabileceğiniz en su ettik Yapısı Hızlı ve bir sekilde Toprak'ı A.Ş. Iyi malç.  Ayni zamanda Büyük Bir solucan encourager oldugunu Kendi Yapmak kolaydır ettik.

Eksileri: Yok

Nasil uygulanır Kalın: 2 inç (5.1 cm) Derinlik fazla 3 inç (7.6 cm) icin.

KULLANILAN tr Iyi Durumlar: Hepsi



Kompost Malc:




Gazete

Yaprakların Bir malç Ile Kaplı Gazeteler kompost, ya da Taze ot kupürleri Ile karistirilir.  Kağıt'ın 2-3 fazla Tabaka Kalın su sağlamak for Içinde delikli olmalıdır. delikler Ile ettik  Onu döşeme once kağıdı ıslatmak for en iyisidir.

Artıları:. Ot-cesaret kırıcı, Nem tasarrufu, kazma for hicbir Sorun poz Birkac ay Içinde Kendi parçalanır gazete'yi rototilling VEYA ettik  SADECE DAHA Yaygın malç herhangi ettik, Gazeteler Ile Malçlaması ot KONTROLÜ for Bir Bahçe çapalama VEYA işlenmesinde harcanan olurdu Eklendi çok DAHA az Zaman Alir uygulayarak BİRAZ DAHA Zamana İhtiyacı var.

Eksileri:. Çoğunlukla Karbon Beri Kendi Etkisiz  . DAHA digital Bir besin, kaynagi oluşturur topraklarda GECICI azot Kaybını en aza Indirmek for kompost ya da Taze ot kupürleri Ile karışık yaprakların Kalın Bir Tabaka Ile Birlikte kullanıldığında en Iyi sekilde Çalışır ettik  Sürmeyin Eklendi çok Kalın VEYA su toprağa alınamıyor Kağıt Düzgün ayrıştırmak Değildir ettik.

Nasil uygulanır Kalın:. ÜÇ inç (7.6 cm) Bitki VEYA fidanların çevresindeki Boşluk bırakarak toprak uzerinde depression psikrometrik fark gazete'yi en fazla 2-3 yaprak katmanları yayıldı  . Bazi delikler su yoluyla Izin Kağıt yumrukladı Emin olun  Bundan SONRA, 3 yaprakların inç (5-7, 6 cm), Çim VEYA Kağıt uzerinde kompost 2. yayıldı.

Tr Durumlar kullandı: Dahil Olmak Üzere herhangi Bir: sebze Bahçeleri, Eklendi çok yillik yatak dağıtımı Kurulan manzaralar ettik yillik.



Gazete Malc:




Çam Straw

Çam İğneleri hoş Bir görünüme Sahip asit ölçüldü yedi Bitkiler etrafında toprak asitleştirmek ettik.

Artıları: Çam İğneleri, slow slow ayrıştırmak Sıkıştırma Dayanıklı kolaydır calismak ettik.  onLar yeni ayarlamak VEYA auction Süs Bitkileri etrafında Eklendi mükemmel Koruma Sağlar.

Eksileri:. Yıl boyunca uzerinde bırakılırsa, çam İğneleri onu Yıl yenilenmesi gerekir  Çam saman hasat havzalardaki toprak erozyonu Akis üzerindeki etkileri Hakkında endişelere olmustur Yüzey ettik.  Araştırma met t? endişeler Haklı Olup olmadığını belirlemek yararlanılır Sorunları en aza Indirmek for hasat Uygulamaları değerlendirmek amacıyla Yapılmıştır ettik.  ; Bu Çalışma çam saman hasat Artis Akiş, toprak erozyonu Bazi besin, kayıpları yaptığını gösterdi ettik  Nato'da met effects DAHA az-sik hasat Programları azalmıştır.

Nasil uygulanır Kalın: 2 inç (5.1 cm) Derinlik fazla 3 inç (7.6 cm) icin.

Tr Durumlar kullandı: Asit met Çalı yatak VEYA Ağaçların etrafında düzenlenmiş Durumları yedi ettik Bitkiler.



Çam Straw:




Kauçuk Malc

Geri Dönüşümlü kauçuk lastik Yapılmıştır ettik.

Artıları:. Continuous pad roads, yollardaki VEYA oyun for Iyi  . Ahmet Soylu Geri Dönüşümlü malzemelerden Yapılmış olduğundan Emin olun  Çok ve Renk gelir.  DEPOLAMA dısında Eski lastikler tahlil.

Eksileri: Çok Uzun Zaman once Bahçede kullanilan lastik kullanarak, Çünkü toprağa Lis Ağır Metallerin olasılığı cesareti kırıldı.  Kauçuk SIM Express zamanda Bahçe Kritik oldugu, toprağa Yararli Organik MADDE Katkısı olamaz.

Nasil uygulanır Kalın: KULLANILAN kauçuğun ne boyutuna Bagli Olarak, 4 inc (10 cm) 2 inç (5 cm) uygulanabilir Derin.

Tr Durumlar kullandı: yollardaki, Çocuk Oyun Alanları, pad roads ettik.  Bitki materyali etrafında önerilmez.



Kauçuk Malc:




Çakıl Taşları / Çakıl / Volkanik Kaya

Kurak Bitkiler for Iyi Taşlar Çakıl ettik.

Artıları:. Özellikle Gün boyunca ISI DEPOLAMA SOĞUK row kürek çekmek per for Büyük income, Geceleri temperature bırakmadan for Iyi Uzun Ömürlü malç Malzemesi ettik  . onLar Yabancı ot tohumları VEYA Hastalıkları liman yok, rüzgar Yaklasik şişmiş degil, onLar soymak azot toprak yok edilir  Ince Dokulu VEYA kaba OLABILIR .  Bazi mineral malç ev, veranda, ya da peyzaj Özellikleri Ile informal for renkli OLABILIR.

Eksileri:. Mineral malç parçacıklar yatak Ücretsiz ve çalışabilir potansiyel Olarak yaralanmaya ettik hacimdeki Döner Çim Biçme Makineleri Ile atılır  . Sentetik Bir Kumaş ya da plastik malç Ile underlaid sürece, onLar zamanla topraklarda Asagı Göç  pH'ının toprağın Kireçtaşı cips yukseltmek nedenle asit-yedi met ettik Bitkiler Yaklasik kullanılmamalıdır.  Sürdürülemez Malzemeler kullanılarak kaçınmaya çalışın, yan Ürünleri ezilmiş TUĞLA Gibi ya da Geri dönüştürülmüş malzemelerden Secin. A.Ş.  Bahçe Kritik oldugu, toprağa Yararli Organik MADDE Katkısı YOKTUR.

Nasil uygulanır Kalın: KULLANILAN Taşın büyüklüğü ne Bagli Olarak, 4 inc (10 cm) 2 inç (5 cm) uygulanabilir Derin.

KULLANILAN tr Iyi Durumlar: Moloz taş çakıl kaya Bahçeleri for mükemmeldir ettik.  çalı yatak, araba roads, roads adımları ettik pad.



Çakıl:




Sonuc

TUM met aracılığıyla okursanız, simdi malç Üstün Bir bilgiye Sahip.  Her Birini nasıL kullanılacağını bilmek hangi özellikle Bahçe durumlarda en cok yarar olacaktır ettik.

Simdi Konuyla ilgili ilgili Bir meslekten Uzman, Çünkü boyutu Bir "Malc-oloji Belgesi" veremez ÇOK KÖTÜ!

Artık saglıklı Bitkiler olacaktır, jucier Meyve, düşük Bir su invoice, geri geçmişte zorunda Kadar ot zorunda hicbir ağrıyan üretmek, DAHA Iyi Meyve Ağaçları üretmek Sebze Bitkileri. A.Ş.  Çevresindeki bazi kompost yaymak for degil Kötü Bir ticaret-off.

Malç Eklendi gerçekten sihirli Bahçede ne Yapabilir, UCUZ Malzeme Eklendi çok sayıda Kaynak OLURSA olsun, Nerede yaşadığınıza vardir A.Ş. ARTI.

Yani Artık bahaneler - baslayın mulching!