Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

Salatalık Çeşitleri (Cucumber Varieties)

0 yorum







Super Beith Alpha



Beith Alpha Salatalığı (Beith Alpha Cucumber)




Shalini salatalık


Limon Salatalık




Kosava Milli Salatalığı




Kornişon


Kalunga


Jawell

Flamingo



Ermeni Salatalığı







Japon uzun salatalık (japanese long cucumber)

    Söğüşlük salatalık varyetesidir. Hazmı kolaydır. Gevrek ve suludur. Az tohum üretir. Söğüşlük salatalık olduğu kadar dilerseniz ev tipi turşu yapmak için erken hasatta yapabilirsiniz. Kabuğu çok incedir ve soyulmadan taze olarak tüketime uygundur.

Ekim zamanı : Mart, Nisan, Mayıs, Haziran
Özelliklerine göre : Dev , Geleneksel tohum, Saksıda da yetişen
Türüne göre : Sebze
Hasat sezonu : Yaz aylarında hasat
Yetiştirme yeri : Bahçe


Ermeni salatalığı (Armenian Cucumbers)

    Ermeni salatalık, uzun, ince ve hafif açık yeşil veya sarımsı-yeşil koyu ve açık tonlarında alacalı vardır. Onlar nefis gevrek ve sadece dilimlenmiş ve çiğ yenen lezzetli. Onlar ne ekilmesini gerektiren ne de yemek için soyma, çok yumuşak tohum ve ince bir cilde sahip. Onlar asitleme için iyi değildir.



İngiliz Salatalığı (English Cucumbers)

      İngiliz salatalığı (aka sıcak ev salatalıklar) koyu yeşil deri ile, ince, uzun. Bunlar genellikle süpermarketlerde plastik sarılı satılıyor, ancak çiftçi pazarları Çizelgesi olanları bulabilirsiniz (onların takma rağmen, bu salatalık sıcak bir ev ya da büyümek için plastik wrap gerekmez). Bu salatalık hafif, neredeyse varolmayan bir lezzet vardır ve onun ince deri ve minimal tohumlar için değerlidir. Ermeni salatalık gibi, İngilizce salatalık iyi dilimlenmiş çiğ ve asitleme için iyi değildir.




Bahçe Salatalık (Garden Cucumbers)

  Bunlar Kuzey Amerika'da en yaygın salatalık vardır. Bunlar nispeten pürüzsüz tenli ve koyu yeşil. Bakkallarda satılan salatalık Onları bu salatalık soyma gerekir eğilimindedir neden parçası olan nemi tutmaya yardımcı olmak için mumlu eğilimindedir. Çeşitleri (özellikle çiftçi pazarları) bulunabilir un-mumlu, ancak deri kalın veya acı ise hala onları soymak isteyebilirsiniz.


Kirby Cucumbers

  Kirby salatalık genellikle kısa ve her zaman inişli çıkışlı. Onlar koyu yeşil sarı cilt rengi bir dizi var. Kirby'ler çok dekapaj için mükemmel olması için yeterince güzel ve çiğ yemek için gevrek, ama lezzetli. Bu hatta bazen adı altında satılmaktadır "turşuluk salatalık."



Limon Salatalık (Lemon Cucumbers)


    Sarı, yuvarlak, cömert bir yumruk boyutu. Evet, bu salatalık (cidden salatalık, limon salatalık, limon değil bir resim) limon gibi görünüyor. Onlar en salatalık var acı kenarında, ince deriler, minimal yumuşak tohumlar ve lezzetli olmadan, tatlı. Bunlar ham lezzetli salata ve olumlu bakmak güzel ama onlar çok lezzetli turşu yapmak.




Farsça Salatalık (Persian Cucumbers)

    Farsça salatalık İngilizce salatalık çok benzer. Yani benzer, aslında, uzunlukları daha geniş bir yelpazede gelir dışında onlar, taze değil,-sarılı plastik İngilizce cukes hoş çok görsel ayırt edilemez olduğunu - bazıları kısa, bazıları uzun ve bazen gibi biraz inişli çıkışlı bir cilde sahip Kirby. Salatalar için büyük demektir, ya da ben daldırma kadar kepçe onları dilim kullanmak istiyorum - Farsça cukes hafif bir lezzet ve ince derileri var.